Lidmaatschap

Wat levert een lidmaatschap je op?

Je bent welkom bij onze bruisende activiteiten. Hier kun je sparren met collega-ondernemers en nieuwe contacten leggen. We beloven je een gezellige avond die je inspireert in je ondernemerszin.

De OVH is gesprekspartner van de gemeente. De gemeente en de OVH houden elkaar op de hoogte van ondernemersvraagstukken. Hierdoor blijf je op de hoogte van gemeentelijke besluiten m.b.t. het ondernemerschap en behartigen we jouw belangen als ondernemer.

Daarnaast vinden we naamsbekendheid en zichtbaarheid van onze leden belangrijk. Daarom zetten we jouw bedrijf op de ledenpagina, zodat we eenvoudig van elkaar gebruik kunnen maken als we op zoek zijn naar een dienst of product.

Wat kost het lidmaatschap?

Ben je ondernemer of bedrijfsleider en woon of werk je in Hoeven? Dan ben je van harte welkom! Het lidmaatschap kost € 75,- per jaar of ga voor een duoschap voor € 135,-, als je zeker wilt zijn dat je altijd met 2 personen kunt komen.

Kom gerust een keer vrijblijvend sfeer proeven op één van onze bijeenkomsten. Meld je hier als gast aan. Of vul het onderstaande formulier in en word gelijk lid.

Lid worden?

Ben je ook een gepassioneerde ondernemer in of uit Hoeven? Dan verwelkomen we je graag als lid van onze vereniging. Meld je aan via het formulier, je wordt dan toegevoegd aan de maillijst en ontvangt automatisch mailings over de activiteiten.

Ik meld me als lid:

Kies lidmaatschapsvorm*
Enkel (introducee is vaak mogelijk)
Duo (je mag altijd met 2 personen komen)