Wat je ook moet weten

Wie kunnen er lid worden?

De OVH is er voor ondernemers die werken en/of wonen in Hoeven of Bosschenhoofd. 

Wie mag er mee als introducé?

Een introducé moet voldoen aan dezelfde voorwaarden als een lid, dus wonen en/of werken in Hoeven of Boschenhoofd.

Wat is het voordeel van een Duolidmaatschap?

Met een Duolidmaatschap mag je altijd met zijn tweeën komen, ongeacht of het een bijeenkomst is met introducé. Je mag dan ook je partner meenemen naar de bijeenkomsten of een andere ondernemer, maar ook een collega is welkom.

Toestemming

Bij aanwezigheid bij een evenement geef je automatisch toestemming dat er foto's gemaakt worden waar jij op kunt staan. Deze foto's mogen door het bestuur gebruikt worden voor promotiedoeleinden op de website of social media.

Eigen risico

Deelnemen aan bijeenkomsten is altijd geheel op eigen risico, het bestuur kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor eventueel letsel dat voorvloeid aan het deelnemen van een bijeenkomst of een onderdeel daarvan.

Betaling lidmaatschap bij nieuwe leden

Nieuwe leden die op een bepaald moment in het jaar lid worden zullen de eerste keer een factuur ontvangen met een bedrag naar ratio van de nog te kunnen bij wonen van bijeenkomsten in dat jaar.

C8baf0f0 4e6e 44ac bbec cf2928c20557 1

Lid worden?

Ben je ook een gepassioneerde ondernemer in of uit Hoeven? Dan verwelkomen we je graag als lid van onze vereniging. Meld je aan via het formulier, je wordt dan toegevoegd aan de maillijst en ontvangt automatisch mailings over de activiteiten.

Ik meld me als lid:

Kies lidmaatschapsvorm*
Enkel (introducee is vaak mogelijk)
Duo (je mag altijd met 2 personen komen)